meserias in bricolaj: January 2015

1/25/15

bormasina unghiulara bosch gwb 10-8-li

masina de gaurit unghiulara

bosch gwb 10.8 li professional

astazi iti voi arata o alta scula foarte misto, cu care se poate lucra din orice pozitie, oriunde, pana si in cel mai inaccesibil cotlon: bormasina unghiulara bosch gwb 10,8-li professional

are un cap foarte scurt (11 cm), cu pozitie reglabila unghiular in 5 trepte, cu mandrina auto-lock de 10 mm, turatie de 1300 rot/min, perfecta pentru gaurit acolo unde alte masini nu incap.



1/18/15

sistem bosch - power for all

multe scule, un singur acumulator

acumulator bosch power for all

postarea asta a aparut in urma unui incident aritmetic, sa-i zic asa, petrecut la raionul de scule al unui hipermarket de bricolaj. barfeam despre scule cu omul de la raft si, cand m-a vazut oarecum priceput, a zis ca merit sa-mi faca o confidentza: "ia uite, sefu', ce au scos astia pe piata!". era o surubelnita bosch cu acumulator. ma uit la pret. mare, nene! mare rau! pe urma zice: "stai asa, ca acumulatorul se cumpara separat. si incarcatorul la fel".
am calculat repede si m-am speriat. ajungeai sa cumperi masinaria aia cu tot ce-i trebuie ca sa functioneze la vreo 420 + 280 (acumulator) + 160 (incarcator) = 860 lei. spre 200 de euro! wow! ba, voi sunteti cu capul?