meserias in bricolaj: sablon unghiular

1/9/18

sablon unghiular

sablon unghiular

copiatorul de unghiuri




azi iti prezint o scula interesanta pentru operatiunile de finisare. vorbim despre un sablon de copiat unghiuri, realizat din sine mobile gradate, cu suruburi de fixare.

sinele sunt din plastic, gradate in mm si inch, doua de 25 cm, doua de 12 cm.







cum functioneaza? cu ajutorul sinelor poti copia orice unghi, apoi il fixezi cu suruburile si il reproduci pe materialul de taiat. simplu, eficient, precis.

materialul de taiat poate fi o dala de piatra pentru pavajul din curte, bucata de piatra pentru semineu, caramida aparenta pentru placarea zidului, marmura pentru scari, gresie sau faianta pentru pardoseala si pereti, parchet pentru pardoseala, lambriu din lemn / plastic / mdf pentru pereti sau tavanul mansardei, policarbonat pentru proiectele de acoperiri, tabla pentru pervaz etc. dupa cum vezi, gama de utilizare este chiar larga.


sablon unghiuri parchet pervaz aluminiu



ce-mi place este ca unghiul e copiat cu abatere insignifianta. totul se reduce la precizia taierii pe care o faci pe linia trasata cu ajutorul acestui sablon.

asadar, cu o jucarie aparent banala din plastic iti rezolvi o problema foarte importanta: precizia copierii unghiurilor, de care depinde aspectul final al unei lucrari.


sablon unghiuri gresie lambriu pvc

cu ea reusesti sa faci economie de timp, de material si mai ales de nervi, in cazul in care aproximarea unghiurilor prin alte metode nu da roade si bucata taiata nu se potriveste in gaura. eu am patit-o de prea multe ori, asa ca in economia de nervi vad cel mai mare avantaj :)



daca ti se pare util sablonul asta unghiular, uite-l de vanzare aici: sablon copiat unghiuri.



spor!

No comments:

Post a Comment